torstai 19. syyskuuta 2013

Susiraja Championships

Aivan mahtava golf-kausi alkaa lähestyä loppuaan. Tulevana viikonloppuna pelataan vuoden viimeinen kaveri porukkamme kilpailu, Susiraja Championships. Kyseessä on vuoden neljäs kisa ja viimeinen mahdollisuus saada älyttömät huuteluoikeudet kesäkuulle 2014 asti, jolloin on taas aika Heinola Openin.

Olen parina viime viikkona pohtinut paljon mahdollisuuksiani voittoon ja jälleen kerran, hyvältä näyttää. Viime vuoden voittaja Lex on valitettavasti pelaamassa vehreämmillä kentillä Lissabonissa, joten haastajaa ei sieltä löydy. Kaksinkertainen voittaja tältä vuodelta, Tiger Kukkonen, on tulossa kisaamaan, joskin Tigerin lyönti on ollut kateissa viimeaikoina ja sen myötä ajatuksetkin aika muissa asioissa. Tai voihan tuo olla myös käänteinen syy- seuraus- suhde, kuka tietää. Jäljellä on siis oikeastaan enää kaksi todellista haastajaa, Sergio ja Jere. Jeren sipuli on ollut äärimmäisen herkässä pirstoutua tärkeinä hetkinä tänä kesänä ja uskon sen murskaantuvan täysin myös tulevana viikonloppuna. Ehkä eniten vastusta odotan siis Sergio "pelkkää rautaa tiiboksista" Gardiolta. Kyseinen herrasmies voitti viimeisen kisamme Savonlinnassa ja on luultavasti iskussa myös Tahkolla. En ole kyllä nähnyt hänen pelaamistaan lähiaikoina, joten pieneksi kysymysmerkiksi tuokin jää.

Oma lyöntinihän on tikissä. Harkkakierroksella sunnuntaina totesin varsinkin avauspelini olevan murskaavaa sekä pienet lähipeliongelmat on saatu jokseenkin hallintaan. Näyttää siis hyvältä tulevia skaboja silmälläpitäen.

Maanantaina sitten täysi kilpailuraportti kuinka kävi ja tietenkin kisoja voi seurata livenä golfarenasta sekää twitteristä: #Susiraja13.

Launtaina pelaamme Tahkon New Coursen

Ja sunnuntaina on vuorossa Old Course. Kymppi tiiboksilla voi tarkkasilmäinen bongata allekirjoittaneen sekä Keegan Kalajan parin vuoden takaa.
Kuva viime vuodelta. New Course #13

Old Course #1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti