torstai 12. syyskuuta 2013

Back in JTown

Don't call it a comeback, I've been here for years. Ja tottahan se on, kuudes vuosi käyntiin Joensuussa, ainakin periaatteessa. Ihan kokonaisia vuosia ei tule niin paljoa ja Helsingissä ja Turussa on tullut asuattua myös paljon. Mutta faktaa on, että koulut alkoi vuonna 2008 ja en tunnu pääsevän tästä kaupungista eroon mitenkään. En oikein tiedä kumpi masentaa enemmän, se että., kesä on loppu vai se että, on taas täällä.

Moni sanoo, että opiskelu on ihmisen parasta aikaa. En kyllä täysin allekirjoita. Pidän enemmän työnteosta kuin opiskelusta ja saan kyllä ajan riittämään hauskanpitoon töistä huolimatta. Ainut, jonka huomaan täällä asuessani on, että urheilulle jää paljon enemmän aikaa ja johtuen siitä, että opiskelen pienessä kaupungissa, harrastukset ovat myös halvempia kuin Etelä-Suomessa.

Positiivista täällä onkin liikunnan määrä. Pitkän talven aikana saa itsensä aina timanttiseen kuntoon ja kun kesä alkaa, sitä heittää aina kaiken roskakoriin. Salikäynti vaihtuu terassiin, sulkapallot juustohamppareiksi opiskelijan pieni lounas megalomaaniseksi buffetlounaaksi ja hyötyliikunta metroon.

Mutta täällä ollaan ja sille ei minkään mahda. Täytyy ottaa kaikki irti ja koittaa hoitaa koulu sille mallille, että ei tarvitse enää tänne palata, ainakaan opiskelun merkeissä. Onhan täällä oikeasti kiva käydä muuten kuin pakollisen opiskelun takia. Kolireissut ja Ilosaarirockit ovat yleensä vuoden parhaita juttuja.

Yliopistolla on ruuhkaa aina syyskuussa. Toivottavasti kohta rauhoittuu.

 Meidän siisti olohuone, Kerubi ja punttisali pitää hengissä.

Kävin pelailemassa pesäpalloa keskiviikkona.
Pakko saada pumppi päälle.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti. Onhan täällä oikeasti hauskaa, kunhan vähän masistelen syksyn kunniaksi.

      Poista