perjantai 18. huhtikuuta 2014

Tutkapari

Käytiin tänään mäessä jälleen kerran hyvän kaverini Tuomaksen kanssa. Otin oikein kunnolla kameravehkeitä mukaan, keliä kun oli luvattu. Auringonpaistetta ja kunnon kevät firniä. Mahtavaa.

Meillä on Tuomaksen kanssa ollut lähes kymmenen  vuoden ajan täydellinen symbioosi käynnissä; Mä kuvaan ja Tuomas laskee. Vuosien saatossa yhteistyö on hioutunut lähes täydelliseksi ja harvoin enää sanoja tarvitaan. Aina saadaan paskanakin päivänä kivoja ruutuja, vaikka ei ne mihinkään myyntiin ole menossa, mutta vaikka edes sinne instagrammiin tai johonkin turhanpäiväiseen valokuvakilpailuun. Ollaan vähän niinkun tän Suomen Graven Tero ja Xavier tai Elina ja Julien. Tässä pari kivaa nappausta vuosien varrelta.


Mofon bäkkäri keväällä 2005

Utran hiekkakuopat 2009 tai 2010

Paha-Koli 2012

Ja tosiaan, itse tän kirjoituksen pointtiin. Mua alko tänään auton takapenkillä istuessa sylettämään se ajatus, että perhana, mä oon ihan hyvä laskija, mulla on komeet vaatteet ja oon muutenkin mukava, miks mä en ikinä saa olla niissä kuvissa. Miks aina Tuomas näyttää hyvältä kivana päivänä ja mun laskeminen on katkonaista, kun pitää pysähtyä kuvaamaan. Pakotin sitten Tuomaksen ottamaan musta pari kuvaa tänään, jotta pääsen leijumaan mun kaveille mun parhailla laskutaidoilla. 


Joo elikkä eihän siitä tullut yhtään mitään. Noista ei saanut editoimallakaan minkään näkösiä ja kaikki kuvausohjelmat tuli käytettyä. Mä en osaa laskea ja automoguli ei osaa kuvata. Se siitä leijumisesta. Oli pakko ottaa sitten lohdutukseksi selfie ja pari muutakin turhaa ruutua, kännykällä luonnollisesti. Eiköhän Tuomas jatketa vaan entiseen malliin.Mä sytytin tän, haha. Owned.

Mut eipä mulla muuta tällä kertaa. Tervetuloo kattoo mun laskuu Kolille taas sunnuntaina ja maanantaina, oon varmaan aika tikis.

-Kajtsu

(Tuomas irtisanoutui kaikesta sanotusta tähän juttuun liittyen.)

5 kommenttia:

 1. Kaikenlaisia hämmentäviä reittejä pitkin voikin löytää mielekästä luettavaa näinä aikoina! Mieltäylentävää, sanoisin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos positiivisesta palautteesta. Mikä olisi vielä kivempaa, niin kuullu, mitä reittejä pitkin tänne löysit? :)

  VastaaPoista
 3. Noh, satuin törmäämään osoitteeseen sosiaalisen median sovelluksen syövereiden kautta. =))

  VastaaPoista
 4. Haha, selvä homma. Ootko mahdollinen Tinderin käyttäjä :)

  VastaaPoista
 5. Semmoseenki oon menny sotkeentumaan...

  VastaaPoista