keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kisakunto?

Southern Mastersin kilpailuisäntä ja vuoden 2012 voittaja, Sergio Gardio
Kisakuume siis nousee kovaa tahtia. Tulevana viikonloppuna pelataan jo toisen kerran Southern Masters, joka sattuu tuurilla ajoittumaan jälleen Kotkan Meripäivien kanssa samaan viikonloppuun.

Odotukset tämän vuoden kisalle ovat aivan uusissa svääreissä niin pelillisesti kuin yöelämällisestikin. Alla on muutama aivan tajuttoman hyvä kierros, ainakin omaan tasoon nähden ja edellisen Major-turnauksen yöelämä on nostanut odotukset aivan uudelle tasolle kenttien ulkopuolella. Angel Oksanen ja Jere Watson muistavat varmasti.

Itse kuitenkin raittiina urheilijanuorukaisena lähden tavoittelemaan vain ja ainoastaan voittajan keltaista takkia, jonka rintataskuun voi ensi viikolla käydä kirjailemassa Kaj J. Choi. Samalla tarkoitus on riistää Tiger Kukkosen Grand Slamin metsästys ja voittaa huuteluoikeudet seuraavaan Majoriin asti.

Varasin huomiselle nerokkaasti tiiajan, vaikealta ja mäkiseltä Pickalan Forestilta, joka kuuleman mukaan on melko v-mäinen kenttä samoin kuin viikonlopun kisa-areena Kymen Golf. Jos huomenna paukutan alle ysikymppiä tauluun, niin olen lähes satavarma voitosta. Toisaalta kisasipuli ei ole kohdallani ollut kovinkaan kestävässä kunnossa ja kauden huonoin kierros olikin juuri Heinola Openissa.

Mutta tästä huolimatta, voittoa lähdetään tavoittelemaan ja uskoisin, että maanantain postauksessa minä pääsen poseeraamaan takki päällä tai sitten poistan tämänkin päivityksen.

Lisää kisaennakkoa Pöröjahdissa.

Southern Masters 2012, Boxi #1

Edit: 25.4.2013 klo 23.36.
       Kenraaliharjoitus Pickalan Forestilla ei mennyt aivan putkeen, mutta jotain positiivistakin löytyi. Avaukset Driverilla ei toimineet, spoonilla kyllä. Puttipeli kangerteli, mutta chipit antoivat puteille siimaa. Myös matalat lähestymiset alle satasesta toimivat. Eli Kotkassa paljon avauksia spoonilla, matalat lähestymiset ja jos missaa greenin niin ainakin chippi ja putti. Eli pelaan huonoimmillaankin 90, koska tällä kaavalla ei voi tulla bogia huonompaa. Koskaan. :D Tsemppiä kisaveljille.

Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti