sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Gotham City - City of Justice

Vartoos ny! Aikamoinen viikonloppu takana. Ei oikein vieläkään käsitystä mitä oikein tapahtui. Flashbackeja tulee lisää jatkuvallla syötöllä. Lauantaina ja sunnuntaina pelattiin toinen vuotuinen Southern Masters. Yhdeksän luunkovaa pelimiestä, yksi voittaja. Lisäksi kilpailua hämmensi Kotkan Meripäivät, jotka eivät jättäneet tänäkään vuonna ketään kylmäksi.

Lauantaina ensimmäinen kierros alkoi jo aamukahdeksalta aurinkoisessa säässä Kymen Golfissa. Kierros meni itseltäni melko hyvin ja sijoituksena ensimmäisen päivän jälkeen kolmas Espoolaisten napatessa ykkös- ja kakkospaikan. Ei ollut helppoa olla Turkulainen.

Kierroksen jälkeen suuntasimme varissaareen nauttimaan virvokkeita ja keskustelemaan päivän kierroksesta. Virvokkeita tulikin nautittua ilmeisen runsaasti loppuiltaa on ehkä helpompi kuvailla kuvien muodossa.

Mutta, sunnuntain kierrokselle siis viiden lyönnin takaa-ajoasemasta. Ei mikään helppo, mutta ei myöskään mahdottomuus. Kierros menikin itseltä loistavasti ja korttiin 91 lyöntiä, mikä kaltaiselleni sunnuntaisutijalle on kelpo tulos. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kuin kakkostilalle. Tiger Kukkonen pelasi jälleen ärsyttävän tasaista peliä, eikä miehen sipuli murtunut edes Jere Watsonin kovasta yrityksestä huolimatta. Valitettavasti Jeren oma sipuli sirpaloitui totaalisesti ja mies ei valitettvasti pystynyt haastamaan kärkeä. Allekirjoittanutkin sai vain yhden lyönnin verran kiinni johtajaa ja lopulta top 3 muodostivat Tiger Kukkonen, Kaj J. Choi ja Sergio Gardio. Onnea Kukkoselle.

Lisää sutimisista lähipäivinä Pöröjahdissa sekä Meripäivistä ja illasta Saran blogissa (ainakin luultavasti).

Kalasataman jengi matkalla kohti Gotham Cityä

Lauantain kierros aloitettiin normaalisti Shampanja-tarjoilulla. Kiitos isännälle.

Closest to Pin meni jälleen kerran ainoalle greeni-osumalle. Onnea Lex.


Riku Mcllroy tyytyväisenä. 
Herrasmiehet valmiina siirtymään viihteelle.
Matkalla VaakkuunIsopuisto. 


Tiger ja kultainen takki.
Voittaja ja ensimmäiset luuserit.

2 kommenttia:

 1. Moi! Löysin tän, ku googlailin jotain meripäivistä ja arvaa mitä mä saatoin ehkä selailla samalla läpi noi muutkin tekstit! En ehkä täysin osu "kohderyhmään", jos sellanen on, mut mä tykkään lukee sun kirjotuksii!! :-)
  Ps. Toi kolmanneks vikan kuvan sinipaitainen herra on aika huh huh ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Mukava kuulla, että mun kirjottelut miellyttää. Ja oon kyllä samaa mieltä, aika kuuma kaverihan tuo on :)

   Poista