tiistai 23. heinäkuuta 2013

Hömpsis Kömpsis

Kesämökki, grilli, palju, sauna, järvi ja kierros golfia. Siinä resepti vuosittaiselle Hömpsis Kömpsis tapahtumalle. Kolmannen kerran kaverini jaksoi järjestää hieman rennomman golf-tapahtuman Someron mökillään. Mökkiviikonloppu yhdistettynä kisaviikonloppujen jännitykseen, voiko olla mitään parempaa. Hieman itsekkäästi vielä lisään, että kentällä tuli pelattua jälleen elämäni paras score, joten se antaa hyvää jo muutaman päivän päästä koittavaan Southern Mastersiin (josta ennakkoa myöhemmin).
Hömpsis Kömpsis kisamuotoa pitää hieman vielä avata. Kyseessä on parikilpailu, joissa lasketaan yhteen bogeypisteet. Kierroksen jälkeen ei kuitenkaan voittaja ole selvillä, vaan viikonlopun kohokohtiin kuuluu väyläkohtaisten pisteiden merkittävyyden arvonta. Arvotaan neljä väylää, joista pisteet tuplataan sekä kaksi väylää, joista pisteet vähennetään tuplana. Voin kertoa, että se syö miestä kun arvonnasta nousee miinusväyläksi se, jossa laitoit parisi kanssa birkun ja parsan. Voitto ei tänäkään vuonna mennyt parhaiten pelanneelle parille. Mutta kaikki tietävät pelin hengen ja onhan se hienoa kun voi vielä hänniltä nousta voittoon. Onnea Tiger ja Domppa.

Kuvia en muistanut aivan hirveästi ottaa, ymmärrätte ehkä miksi.

Sorsantappaja Jukka Armour yleni jo menomatkalla yleisesti Linnuntappajaksi.


Innokkaina golfaajina, oli koko ajan jollain maila kädessä ja palloja joko lyötiin järveen tai vain chippailtiin pihanurmella. 


Paljuun löytyi seuraa yölläkin.

Maalaisromantiikkaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti