tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ilosaarirock 2007-2012

Laskeskelin juuri aivan itse, että tänä vuonna tulee kahdeksas Ilosaarirock putkeen ja samalla kahdeksas Jylyfest. Kaivoin vanhoja kuvia esiin valmistautuen henkisesti tulevan viikonlopun meininkiin. Kuvia löytyikin äärimmäisen paljon, paitsi vuodelta 2010 ei ole yhtä ainutta kuvaa, eikä mitään muistikuvia kuka on ollut paikalla tai mitä on tapahtunut. Huomasin myös, että Ilosaarirock on vaatinut seitsämässä vuodessa kahden järjestelmäkamerani hengen. Viikonloput ovat ottaneet paljon, mutta myös antaneet valtavasti. Kertaakaan ei ole harmittanut, että tuli lähdettyä.

2007
Kelit olivat varmasti huonoimmat kyseisenä vuonna, mutta mielestäni hauskin rocki,
 tietenkin ekakerta tuntuu parhaalta.


20082009
 Ajomatkat Joensuuhun perjantaisin ovat jo kokemus sinänsä. Kaikki ovat aina todella kärsimättömiä ja ruuhka ei paranna tilannetta yhtään. Toisaalta kaikki ovat samaan aikaan valtavan iloisia.
Jylyfest ja Jallubaari. Kaverin järjestämä varjofestivaali on kasvanut jo aivan uskomattomiin svädäreihin. 2013 lavalle nousee mm. Eläkeläiset.

 2010
Ei muistikuvia

2011
 2012

 Jylyfestin pääesiintyjän aikana katosta satoi vaahtoa.


 The Hivesin keikalla lähes eturivissä.


Paljon mahtuu kaikkea seitsemään viikonloppuun. Toivotaan, että tuleva viikonloppu ei petä. Tai ei se itseasiassa voi pettää. Kortit on jo jaettu pöytään ja paras käsi löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti