tiistai 11. maaliskuuta 2014

Megadarra

Muistan lukeneeni joskus viime vuonna, että 29 vuotiaana krapulat ovat pahimmillaan. Thank god mulla on vielä tuohon kuukausi aikaa tai tarkemmin sanottuna 32 päivää. Eipä siis tuntunut miltään viime viikonlopun SuperKastikeFestivaalit. Järjestimme siis kavereiden kanssa Joensuussa uusinnan viime elokuun megaryyppytapahtumasta, joka järjestettiin Kalliossa. Tuosta itseasiassa mainitsin täälläkin hieman. Ideana on siis vain juoda todella paljon hyvällä porukalla. Jälleen kerran sanoisin, että tapahtuma oli onnistunut ja kukaan ei jäänyt selvinpäin.

Hieman ehkä vastuutonta ja lapsellista ajatella, että nyt keskitytään ryyppäämiseen. Mutta, mielestäni on hyvä, että meidänkin äärimmäisen sivistynyt porukkamme jättää välillä hienostelun ja siemailun taka-alalle ja kerääntyy suljettuun tilaan ja keskittyy vain hauskanpitoon, ei potskujen etsintään tms.

Kiitos kaikille, jotka olivat mukana. Elokuussa toivottavasti uudestaan.

Parasta darraviihdettä. Naisten korista. Kataja säilytti paikkansa ykkösessä.
Tänään oli niin hieno aurinkoinen päivä, että olo alkoi taittua väkisin.

Mietin, että nythän kannattaa juhlia, vielä kun ei ole sitä 29 täyttänyt. Sitten alan elämään sivistyneesti ja käyttäytyä. Mutta jos haluat nähdä vielä ripauksen mauttomia vitsejä ja varmaa Turkulaista huumoria, niin kannattaa suunnata Joensuun yöhön tulevan kuukauden aikana.


-Kaj "Peter Pan" Kiertonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti