maanantai 17. maaliskuuta 2014

J-Town Modern Olympics 2014

Viime lauantai oli yksi rankimmista päivistä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Joensuussa kilpailtiin jo legendaarisiin svääreihin kasvaneet J-Town Olympicsit. Yhteen päivään oli pumpattu kymmenen eri lajia ja paremmuudesta taisteli kymmenen äärimmäisen kovaa urheilijaa. Kyseessä oli kuitenkin kutsukisat, joten mukaan oli kelpuutettu vain kovimmista kovimmat karpaasit.

Vain parhaat valioyksilöt pääsivät kisaamaan. 

Itsellä oli todella kovat odotukset kisaa ajatellen ja viimevuoden alle puolella pisteellä karannut voitto oli kaivellut mieltä koko vuoden. Lähes joka päivä vuoden ajan päässä on vain näkynyt numero 0,3 ja se piina loppui vihdoin lauantai-aamuna.

Lauantai-iltaan mennessä kylläkin selvisi, että piina ei päättynyt kaivatun voiton takia, vaan karvaan kuudennen sijan takia. Aivan kamalaa. Kuudes sija. Tarkoittaa, että sen lisäksi, että olen kaveriporukkamme kymmenenneksi mukavin kaveri, olen nyt myös vain kuudenneksi paras kymmenottelija. kaikessa alle puolen välin. Ainoa josta voin lohtua repiä, on se, että kolajuomatuntemus ja rasvaprosenttini on suurin koko jengissä.

Mitä pitemmälle päivää mentiin, sitä vakavampia alkoi ilmeet olla. Palkintojen jakoon saapui yllättävän paljon ihmisiä. Mutta mukavaahan se oli saada näin isoa huomiota.


Kiitokset kilpaveljille ja erityiskiitos tuomarille Ristolle. Pyyteentöntä duunia koko päivän. Pieni miinus tuomarille kyllä, että ei lahjonnasta huolimatta saanut sijoitustani paranemaan. Lisäksi onnittelut Erssupeelle, hieno voitto.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti