perjantai 11. lokakuuta 2013

Missä sun sauvat on?

Nyt kun kesälajit on saatu harrastettua ja paketoitua, on aika suunnata katseet talveen ja lasketteluun. Uudet suksetkin ovat odottaneet viime keväästä asti, että pääsisivät tosi toimiin. Vielä pitäisi ajaa pohjat ja kiinnittää siteet.

Laskufiilikset ovat nousseet pikkuhiljaa katsoessa laskuleffoja ja uusien leffojen trailereita. Yksi hassu juttu, mikä on yleistynyt viime vuosina, että jengi laskee ilman sauvoja. SIIS MITÄ? Tämä trendi on jatkunut yhä voimakkaammin tänä syksynä ja näyttäisi olevan entistä suositumpaa varsinkin parkkihommissa. Alan jo epäillä, että alan olemaan vanhanaikainen ja äärikonservatiivinen kun en tätä sulata.

Itselleni ilman sauvoja laskemisesta tulee lähinnä mieleen se kun aloitti neljä vuotiaana laskettelun niin ei sauvoja osannut kaivata saatika niitä jaksanut pitää käsissä. Mielikuva on siis lasten auraushommista, ei isojen poikien laskemisesta.

Laskettelu on kehittynyt aivan tajuttoman paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana ja alkaa pikkuhiljaa näyttää komealta tekemiseltä. Mutta jotenkin noiden sauvojen kanssa mennään nyt taaksepäin. Tämä nyt minun mielipiteeni, saa heittä vasta-argumentteja ja kuuntelen mielellään, että mikä ton homman nimi on.

Tässä muutama video, josta voi päättää, että mikä on hienoa ja mikä. Tietty eihän se ole tärkeää, että pitää näyttää hyvältä. Tärkeää on se millä asenteella ja fiiliksellä tehdään. Paitsi, että pitäähän sen näyttää hyvältä, silloin kun se tehdään oikein :)

Sauvat kädessä:


 Ilman Sauvoja:

Hauskaa viikonloppua. Meikä lähtee dokaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti