torstai 24. lokakuuta 2013

Let it grow

Kaikki maailman ihmiset voi helposti jakaa kahteen selkeään ryhmään: niihin, parrakkaisiin ja parrarromiin, täydellisessä maailmassa siis miehiin ja naisiin, yleensä ainakin.

Olen tässä viimeaikoina huomannut, että parta on nyt muotia. Mikä lie tähän johtanut, gilleten pirun tyylikkäät mainokset tai jokavuotinen movember kampanja. Joka tapauksessa, parrasta puhutaan enemmän ja se huomataan. Ajattelin nyt kantaa osaltani korteni kekoon tähän keskusteluun hieman uudella näkökulmalla.Naiset eivät jostain syystä suosi parrakkaita miehiä. Usealta kauniimman sukupuolen edustajalta olen jopa kuullut sanan yök tai huudahduksen: "hyi saatana!" Tähän tarjoankin yksinkertaisen syyn, ainakin omasta mielestäni.

Naiset pelkäävät parrakkaita miehiä ja tuo pelko peitellään yleensä inholla. Parta saa naiset aivan sekaisin, koska parrankasvatus on yksi niistä harvoista asioista, joita mies tekee muista syistä kuin miellyttääkseen naisia. Mies ostaa kalliin auton - jotta mimmit huomaa, mies käy parturissa - jotta mimmit huomaa, mies menee lukemaan itsensä jopa lääkäriksi - jotta mimmit huomaa. Kaikkea älytöntä tehdään vain, jotta voi tehdä vaikutuksen naisiin, mutta parta, se on pelkästään miehelle itselleen. Aina kun itse saan kasvatettua komean karvapeitteen itselleni tulee muilta miehiltä yläfemmoja ja muita suosionosoituksia. Naisilta kommentiksi saa vain, että onko partakone rikki ja se kuuluisa "hyi saatana!"


Tyylikkäit äijii, kenellä on parta. Gosling on mun suosikki.Mutta pahoittelen hieman naisilta, parta on valitettavasti nyt pirun kuuma juttu, eikä se lähde mihinkään, viiksistä puhumattakaan. Movember jatkuu usealla miehellä jo vuoden ympäri. Ja jos näette miehen, jolla on komea parta tai viikset ja joka kävelee suoraselkäisenä ja näyttää maailman omistajalta, niin älä ajattelele, että olisipa tuo komea ilman partaa. Ei olisi. Miehen itsetunto kasvaa parran mukana ja ryhti paranee, oma hyvänolontunne on maksimissaan. Jatketaan siis parran kasvatusta.

 Omaa pettämättömän tyylikästä partamuotia.

Suosittelen vielä käymään kattomassa tästä lisää partamuotia. Tyylikästä

Hauskaa viikonloppua kaikille parrakkaille ja parrattomillekin.

-Kajtsu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti