lauantai 28. helmikuuta 2015

KoliCee - Freesnow weekend

Viikko sitten pakattiin Jylyfest-jengi Kolille Vanhan koulun majatalolle. Luvassa oli vapaalaskua, lumikenkäilyä, afterski-tanssia pöydillä ja lukematon määrä face shotteja. Odottelin viikonloppua malttamattomana. Kerrankin Kajtsun puuterikouluun olisi tulossa jengiä, muutenkin kuin vain säälistä. Paikalle oli tulossa lähipitäjien kovimmat äärijätkät ja Kolin kylälle eksynyt voisi kuvitella olevansa vähintäänkin Verbierissä vapaalaskukiertueen aikaan. Mutta, Suomen talvella oli muita suunnitelmia.
Kelit painuivat plussalle. 4 päivää vanhaa, -4 asteista lunta ei ollut tarjolla. Tarjolla oli loskaa ja korppua. Nimmareita ei tultu pyytelemään. Kaikissa mahdollisissa harmaan sävyissä kaikki staratkin näyttävät perusduunareilta.

Jos totta puhutaan, niin ei haitannut yhtään. Kaikki pääsivät mäkeen. Sohjossa on hauska laskea. Palju oli kuumana, mimmit viihtyi bikineissä ja bisse oli kylmää. Käy.

Hauska viikonloppu loppujenlopuksi ja ensi vuodeksi on jo mökki varattu täyteen.


Harmaata silmänkantamattomiin

Pipotehtaan viikonloppumyymälä


Majatalolla oli tunnelmaa

Jos katot kameraan hypyn aikana, et muuten nää alastuloa
No selfie tietenkinKuvia tuli otettua aika vähän. Yleensä otan enemmän kuvia kauppareissullakin. Tosin parhaita laskupäiviä on juuri silloin, kun ei ole mitään kuvattavaa.

Takatalvea odotellessa,

Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti