torstai 17. heinäkuuta 2014

Ilosaarirock 2014 ja Jylyfestin hautajaiset

Niin se vaan aika vierähtää nopeasti. Muistan kuin eilisen, kun painelin ensimmäistä kertaa Joensuuhun vuonna 2007. Enpä olisi arvannut, että tuosta tulisi jokavuotinen perinne. Joka vuosi mukaan on mahtunut paljon muljua, paljon kavereita ja roppakaupalla musiikkia. Samalla kaavalla ollaan menty joka vuosi. Sama kämppä, sama kaveriporukka, perjantain Jylyfest, viikon kestävä darra, tyhjä pankkitili ja mahtavat säät. Tämä vuosi kuitenkin taitaa jäädä viimeiseksi samalla kaavalla.

Hyvän ystävämme Jannen järjestämä Jylyfest oli nyt viimeistä kertaa. Kavereiden lisäksi se suurin yksittäinen syy, miksi Joensuuhun on jaksanut aina lähteä uhmaamaan omaa henkistä ja fyysistä kuntoa. Tätä perjantaille jäävää aukkoa on todella vaikea paikata ja täytyy toivoa, että jotain yhtä legendaarista löytyy tilalle.

Mutta, koska meikä tässä nyt vaan herkistelee, niin katselkaa vaikka kuvista, mitä tänä vuonna oikeasti tapahtui. Mahtava viikonloppu.


Torstaina käytiin kattomassa Joensuun meininki, vielä oli hiljaista.

Perjantaina alkoikin sitten tapahtua heti aamusta. 

Muistohetki Jylyfestin haudalla.


Myös ystäväni Henkka pääsi ensimmäistä kertaa Jylyilemään.


Kaverikuvassa mä, Henkka ja Ylppö

Illan pääesiintyjänä siis Herra Ylppö & Ihmiset


Muukkonen puhaltelee


Lauantain aamupala ja itseasiassa tais olla sunnuntainkin.
Yksi parhaista keikoista. A$AP FERG

Ellie Goulding oli myös todella kova.


Maanantai Joensuussa ei maistunut parhaalta. Nelospäivän darra ja kesän kuumin päivä.


Jos totta puhutaan, niin Joensuussa mentiin neljä päivää totaalisessa sumussa ja kaaoksessa. Kuvia oli puhelimessa melkein 500 ja tässä kaikki joita uskaltaa hiemankaan julkaista. Mut ens vuonna uudestaan, vasta, onneksi.

Hauskaa viikonloppua, itse aion vaan nukkua, ei tarvi soitella.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti