maanantai 23. kesäkuuta 2014

Midsommar i kärgården

Niinhän siinä taas kävi, darraksi käänty. Meni  melkein viimevuoden käsikirjoituksen mukaan. Suunnitelmana iisi viikonloppu suvun mökillä. Mutta eihän ne pidä. Homma alkoi mennä pieleen jo viikko ennen juhannusta, kun hyvä ystäväni Simy soitteli ja kertoi suunnitelmistaa tulla Helsinkiin viettämään tylsää kaupunkijuhannusta. No herrasmiehen elkein tarjosin Simylle myös mahdollisuutta tulla mökille mukaan, ettei tarvitse kaupungissa homehtua.

Juhannusviikolla Simyn kanssa käymämme taktiikkapalaverit alkoivat kuitenkin huolestuttavasti vaikuttaa siltä., että rauhallinen juhannus ei ole toteutumassa. Aloin välittömästi tekemään lyhyempää työpäivää ja alkaa valmistaa kroppaa rankalle Suomi-Jussille.

No ehkä hieman liioittelin: Tämän vuoden Juhannus oli ehkä yksi parhaista maissa vietetyistä miesmuistiin. Etukäteen en kyllä tiennyt yhtään mitä odottaa, mutta viettää saimme kaksi toisistaan täysin erilaista iltaa. Perjantaina kävimme pikkuserkkujeni illanistujaisissa naapurissa, missä meininki oli vähintäänkin boheemi. Kitaransoittoa, nuotiolauluja. Mulle maistui. Hienoja uusia tuttavuuksia.
Lautantai taas suuntasimme pienen venematkan päähän kaverini mökille. Paikalla itseasiassa suurinpiirtein sama jengi jonka kanssa olen viimeiset 5 juhannusta purjehtinut. Lauantai-iltaa parhaiten kuvaa sana krebaus ja meininki olikin aivan uudella levelillä.


Kelit olivat selvästi ennakoitua paremmat ja perjantaina sai olla välillä ihan lyhythihaisissa.

Aina muodikkaat Sebagon purkkaritHenkka on ottanut vankan aseman viikonloppujen vietossa.


Maisemaa meidän mökillä.Nuori Hannes ja Pastori esiintyi perjantaina. (lisäinfot tästä)


Henkka se jaksoi kannustaa...
...ja kannustaa...

....ja kannustaa!

Ehkä täydellinen lopetuskuva. Veneellä takaisin omalle mökille.


Paljon riitti hauskoja hetkiä. Erityismaininta Simylle, joka melko vannoutuneena city-ihmisenä onnistui kaatamaan soutuveneen. Tuota sattumaa on jo ehditty kertomaan useaan kertaan parin päivän aikana. Kiitos siitä Simy! Isot kiitokset myös Annille ja Hannekselle, sekä Saulille ja Jussille. Hyvät kekkerit.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti