maanantai 10. helmikuuta 2014

Sotshi

Meikäläinenhän on tunnetusti enemmän talvi-ihmisiä. Talvi saisi mun mielestä kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun. Laskettelu on mulle se juttu. Penkkiurheilumielessä talviolympialaiset on mun kaltaiselle pojalle parasta mitä voi olla. Jos pitäisi yhdet arvokisat valita kaikista niin nämä. Ei MM-futiksia, ei MM-koriksia ja ei todellakaan MM-lätkää.

Suosikkilaji tän vuoden kisoissa on ehdottomasti Ski Slopestyle, joka kisataan torstaina 13. Jos lumilautailun slopestylen olevan näyttävää, niin suksilla laitetaan vielä lisää höyryä. Myös yksi suomalainen on maailman top kympissä ja lataan kyllä Antti Ollilalle törkeän suuren mitskupaineet. Mutta toisaalta tuota kun katson torstaina, niin odotan enemmän maagisia vetoja kaikilta kuin suomi-menestystä.

Tässä parin viikon takainen X Games finaali, jossa Antti laski seitsemänneksi.


ja Ollilan tyylinäytettä.


Tottakai olympialaisissa on paljon muitakin siistejä lajeja ja lumilautailu varsinkin toimii itselle. Mulle ja varmaan monelle muullekin suomalaiselle  yksi muistuvimmista hetkistä on Heikki Sorsan finaalilasku Salt Lake Cityssä 2002. Half-pipen miesten finaali huomenna.

Ainiin ja vielä veikkaus, että se joka painaa tän parhaiten jaloilleen torstaina, ottaa kultaa.Eipä mulla muuta. Nauttikaa kisoista, koska näitä saa taas odottaa neljä vuotta, NELJÄ!

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti