perjantai 28. helmikuuta 2014

Nahkakenkä kestää pitkään

Mun oli tarkoitus pitää turpani kiinni golfista pari kuukautta pitempään, mutta koska kausi on jo etelässä alkanut, alkaa ajatukset harhailemaan pahasti kentille. Ennnen kauden alkua on kuitenkin jälleen tehtävä välinehankintoja. Yleensä hankinnat on täysin turhia ja niihin pitää aina keksiä tekosyitä kuten driverin varren väri ei sovi muiden mailojen väriin tai mailasiiloon pudonnut banaani, jota ei saa pois.

Nyt kuitenkin syy on oikea. Hävitin eräässä viimekesän viimeisten skabojen jälkimainingeissa kenkäni. Tapaukseen saattoi liittyä myös jonkin verran .. tai no, ei siitä enempää. Nyt kuitenkin tilanne on se, että mun pitkäikäisiksi tarkoitetut Eccon golfkengät on mennyttä kalua, ja korvaajia tarvitaan. Loppukesän kierrokset pelasin tyylikkääsi 10e nappiksissa, jotka kyllä toivat kotiin oman kierrosennätykseni. Eli mitenköhän hyvään peliin kunnon kengät tulevana kesänä siivittävätkään.

Tälle kaudelle päätin, että nyt tulee sitä klassista tyylikkyyttä kentälle. Ei enää mitään Fred Durst juttuja. Okei, ei ainakaan nilkoista alaspäin. Ja koska Suomen kesät ovat tunnetusti kuivia ja kentät aina mintissä, väriksi ajattelin valita valkoisen. Enää pitää päättää miltä valmistajalta. Vaihtoehdot olen rajannut seuraaviin:

Nämä Eccot on ehdottomasti listan kärjessä. Ruusukkeet on näissäkin korvattu nappuloilla.

Klassikko

Niken Lunarit tarjoaa hienovaraista värinpirskahdusta muuten tavalliseen valkoiseen kenkään.

Nämä olisi aivan unelmakengät, mittatilauskengät. Hintalappua kyllä sen verran, että aivan turha haaveilla opiskelijan budjetilla, mutta jospa jostain löytyisi ylimääräiset hyvät. Toisaalta toimitusaika ei taida ihan riittää kauden alkuun.
 Huomasin kenkiä netistä selaillessa, että näillä klassisilla nahkakengillä jokaisella hinnat nousee yli kahdensadan euron. Mutta ero on kuitenkin melko pieni esim Eccon tennarimallisista kengistä, jotka nekin n. 150e maksavat. Taidan täksi kesäksi tulla tuon eron verran vastaan ja panostaa makeisiin stifloihin.

Lopuksi vielä kullanarvoinen vinkki kaikille, jotka golfkenkäkaupoille ovat menossa lähiaikoina tai itseasiassa ikinä. Älä koske noihin Tigerin kenkiin. Ne ei sovi Tigerille, ne ei sovi sulle.Korkkaamisiin,

Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti