torstai 7. marraskuuta 2013

Uuniin osa 3

Olen saanut viimeaikoina muutamalta taholta toiveen kirjoittaa eräästä tärkeän raastavasta asiasta. Itseäni tämä asia ei niin ärsytä, enemmänkin huvittaa ja tarjoaa varsinkin porukalla aina hyvät naurut. Mutta se tosi asia, että se ei minua syö sisältä kuten kiilakorot ei tarkoita sitä etteikö se joutaisi uuniin. Jotkut asiat vain kuuluvat uuniin piti siitä tai ei. Elikkäs Uuniin osa 3: Äidit Facebookissa.

Nyt ei puhuta siis facebook-käyttäjien omista äideistä, jotka eivät juurikaan uskalla päivitellä mitään yksityisiä asioita vaan kyseessä ovat nämä melko tuoreet äidit, jotka esittelevät estoitta jälkikasvunsa tekemisiä usein kuvienkin muodossa. En tiedä mitään kamalampaa kuin kuvan 1v Jasperista, joka on levitelly purkillisen Jacky-makupalaa naamalleen. Nämä tälläiset kuvat ja päivitykset yrittävät olla hauskoja, mutta suurin osa kuitenkin on tyyliä "katsokaa kun meidän Jannyca meni vitriinin hyllylle" tai miten on taas ostettu uusi Severi-rekisterikilpi lastenvaunuihin. Se ei muuten kiinnosta ketään.

Meidän ihana Misca vähän syö. Ihanaa... NOT!!


Tein hieman taustatutkimusta myös aiheeseen. Parhaat tieteelliset tutkimukset näistä aiheista löytää suomi24-sivustolta (yksi parhaita sivustoja muuten). Kävi ilmi, että jotkin nuoret äidit myöskin pitävät tälläistä toimintaa typeränä. Eli jos ei edes muita äitejä kiinnosta nämä "meidän Jani-Petteri kävi tänään ekaa kertaa potalla" -jutut, niin kenelle niitä oikein päivitellään. Toisaalta, onhan noita idiootteja joka lähtöön. Ja voin jo itseasiassa nähdä sen silmissäni kun nyt joku ahkera facebook-äiti tästä pahoittaa mielensä ja miettii, että "vittuako työnnät sitä blogias tänne facebookkiin?!" Pahoittelut sinulle, voit kirjoittaa minusta blogiisi. Laita linkki niin käyn lukaisemassa.

Entä miten näille lapsille tapahtuu kun varttuvat? Alkavatko ne jossain kohtaa huomata, että "perhana, mun mutsi on aikamoinen douch" vai kasvaako näistä Nicoista ja Jennyistä samanlaisia kuin vanhempansa. Tilaahan näille "menin tänään lääkäriin kun kauhea ripuli yllätti, mutta kaikki on nyt kunnossa se olikin vain kuppa" -päivittäjillekin on vielä. Ihanaa.

Amen Morpheus!!

Taidan kyllä jättää tän Uuniin palstan vähäksi aikaa. Liikaa negatiivisia juttuja lyhyelle ajanjaksolle. Jotain positiivista ensi kerralla.

Hauskaa viikonloppua tytöt ja pojat.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti