tiistai 18. kesäkuuta 2013

Heinola Open 13

Nyt se on taas pelattu, 2. vuosittainen Heinola Open. Järjestämme kaveriporukalla nyt toisena kesänä omia golfkisoja, joita kutsumme Major-turnauksiksi. Ja koska, nyt yksi näistä neljästä turnauksesta on jo pelattu kahteen kertaan voi puhua jo perinteestä, joka toivottavasti säilyy hamaan tulevaisuuteen.

Menneenä viikonloppuna siis kisattiin Heinolassa tai tarkemmin sanottuna Vierumäellä. Kierrokset olivat lauantaina Classic kentällä ja sunnuntaina Cookella. Pelimuotona tasoituksellinen lyöntipeli puolitetuilla slopeilla. Lisäksi viikonloppuun kuului Heinolan yöelämään tutustumista.

Itse kisa meni melko puihin itseltäni jo heti ensimmäisellä väylällä ja latasin korttiin kymmenen lyöntiä. Tuosta oli melko vaikea enää kasata itseään ja yrittää tosissaan pelata voitosta, ahdinkoa lisäsi vielä väylälle kaksi luukutetut kiikarit. Tästä eteenpäin keskityinkin nestetankkaukseen ja hymy palasi kasvoille. Hyvät lyönnit eivät tosin löytyneet.

Kovinta kyytiä lauantaina paineli Tiger Kukkonen, Espoon oma poika. Itseasiassa Espoo lähti  lauantaina yön viettoon kolmoisjohdossa Didier Scottin ja Jukka Armourin ottaessa toisen ja kolmannen paikan.

Sunnuntaille lähdin itse viidenneltä paikalta ja aloitin kovan kirin kohti kärkeä. Joskin turhaan, koska kierros keskeytettiin väylän 12 jälkeen äärimmäisen kovan myrskyn takia, ja vaikka kiriä oli tapahtunut huonoimmilta sijoilta, ei kärkikolmikkoon kukaan päässyt kajoamaan. Ensimmäiseen voittoon kuitenkin komeasti Tiger, toiselle sijalle Jukka ja kolmanneksi Didier. Espoo oli liian kova pala purtavaksi, mutta enää 37 päivää seuraaviin kisoihin ja valmistautuminen alkaa nyt.

Heinolan yöelämästä pitää sen verran sanoa, että en suosittele. Mutta luultavasti siellä taas ensi vuonna nähdään.
Perjantai aamuna liikkeelle. 

Lauantaina kaikki kamat valmiina ennen kierrosta.

Game feissit

 Classic #15

 Perinteinen potretti rautatiesillalla

 Jyrän jälkeisiin selvittelyihin tarvittiin ulkopuolista apua

Sunnuntain kierroksella oli aivan uskomattoman tyly flaitti:
Kaksi hakattua ja Turkulainen. 

Voittaja kolmikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti