tiistai 21. huhtikuuta 2015

KOLI 14/15

Kausi Kolilla on laitettu vihdoin pakettiin. Laskupäiviä kertyi parikymmentä, joista viimeisin oli viime sunnuntaina henkilökunnan päättäjäisten merkeissä. Kiitos vielä Kolin henkilökunnalle kaudesta sekä mahdollisuudesta osallistua päättäjäisiin ja pahoittelut siitä, että käytiin Kuosmasen kanssa voittamassa teidän rinnesuunnistus.

Ei ollut ihan paras kausi lumien perusteella, mutta ei myöskään heikoin. Hauskaa oli joka kerta päästä mäkeen ja varsinkin aurinkoiset loppukevään päivät jäivät mieleen. Jonkun verran kuitenkin sai niitä puuterihommiakin maistella.

Juuri päättynyt kausi taitaakin päättää itseltäni hiihtopummailun Kolilla vähäksi aikaa. Toukokuussa muutto pääkaupunkiseudulle eikä paluuta ole näköpiirissä.

Paha-Koli


Keväinen loska on parasta


Kolin kylillä bongattiin friiraitereita KoliCee- viikonlopun aikoihin

Kolilla on oikeasti ravintola, minkä nimi on KahpitsaTällä kokoonpanolla mentiin suurimaksi osin kautta
Ravintola Kolin Ryynänen oli pirteä lisä laskupäiville. Aitoa hiihtopummimeininkiäPäättäjäiset viime sunnuntaina.Vielä jos pääsisi pari käännöstä tekemään vappuna jossain lapin kohteessa, niin voi sitten päättää tämän hiihtokauden hyvillä mielin. Mutta onhan tämä hyvä jo näinkin.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti