lauantai 4. lokakuuta 2014

Niimpal Kivaa

Niimpal kiva kuin Niimpal Kivaa olikin, niin on tullut aika muutokselle. Tuo nimi blogille oli hetken mielijohde ja alunperinkin tarkoitettu vain väliaikaiseksi, kunnes tiedän hieman mihin suuntaan tämä koko blogihomma on menossa. Puolitoista vuotta se kuitenkin tuossa otsikon paikalla viihtyi, mutta nyt sain tämän vaihdettua lopulliseen.

Tässä blogissa kuitenkin on kyse pääasiassa minun elämästä ja minun päähän juolahtaneista jutuista. Vaikka tänne en mitään synkkää stooria jauhakaan ja kaikki vaan on niimpal kivaa, niin ehkä KAJ kuvastaa tätä blogia enemmän.


Vaikka en tällä mitään kansansuosiota tai miljoonia lukijoita tavoittelekaan, tulee väkisinkin, ehkä myös opiskelujen varjolla, mietittyä brändinäkökulmia ja markkinointijuttuja. Tällä hetkellä suoritan kurssia "Oman osaamisen tuotteistaminen" ja se on saanut myös ajatukset heräilemään henkilöbrändäyksen näkökulmasta: Miten markkinoin itseäni? On tämä kuitenkin todella mielenkiintoista seurata mikä "myy" ja mikä ei sekä miten muutokset vaikuttavat ja kasvaako tämä homma vai pysyykö vain pienen piirin juttuna.

Nojoo, ennen kuin menee liian syvälliseksi paskanjauhannaksi, niin ei muuta kuin tervetuloa KAJ-blogiin. Nytpähän tiedätte mikä se juttu täällä on. MÄ!Palataan taas syksyn mittaan.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti