sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Uuniin osa 4

Muistan kun näin ensimmäisen kerran jonkun vetävän bissen huiviin yhdeltä istumalta facebookissa. Naurahdin vähän. Se oli jotain uutta ja erilaista. Sitten vastaan tuli toinen samanlainen video. Katsoin senkin. Kolmatta en enää jaksanut.

Tästä ei mennytkään enää pitkään ja saatiin 'ass to mouth' haasteet instagrammiin. Jihuu. Josta pääsemmekin päivän aiheeseen, ehkä tämän hetken ärsyttävimpään juttuun - Uuniin osa 4: Arkihaaste.

Luulin ja toivon ensimmäisen kerran kun tälläisen arkihaastekuvan näin, että ok, ei tässä mitään, taitaa olla samat tyypit asialla, jotka päivittelee lastensa vatsataudeista ja hassunhauskoista kauppareissuistaan, jolloin lompakko jäi kotiin. Ajattelin, helppoa, piilottelen vaan noita postauksia ja blokkaan vaan niitä tyyppejä. Mutta mutta, kuinka väärässä Kiertosen poika taas olikaan.

Tässä ollaan taas samanlaisessa tilanteessa kuin Nickelback-tykkääjä-kavereiden kanssa. Koko ystävyys menee uudelleen arvioitavaksi. Ihan fiksuina pitämäni ihmiset ovat lähteneet täysin järjettömään juttuun mukaan. MIKSI?

No en lähde tässä sen enempää paneutumaan aiheeseen, koska eihän ketään kiinnosta. Ja paras tapahan ilmoittaa, että jokin ei kiinnosta, on kirjoittaa siitä lisää ja jakaa se somessa. Heitän varmaan vielä twitteriin tän jutun häsällä #arkihaaste, että saan lisää näkyvyyttä. Blokkaan kohta itteni.

Vähän lähti sivuraiteille, mutta tosiaan, on tässä arkihaasteessa myös se hopeareunus: Toisin kuin kiilakorot, arkikuvia tulee vain 5. Jos vain muutkin uuniin menevät asiat olisi rajoitettu viiteen. Vain viidet kiilakorkkarit elämän aikana, vain viisi jaksoa vain elämää, vain viidet takataskuttomat farkut koko maailmassa.

Laittakaa ne arkikuvat uuniin ja heittäkää mieluummin makea selfie ilmoille, koska ne on parhaita.

Kiitos memestä @JereLehtosaari
Kivaa sunnuntaita, tänään ei ole arki.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti