lauantai 18. tammikuuta 2014

Oma hiihtokeskus

Tuli eilen lähdettyä iltapäivästä katselemaan Kolille vuosien tauon jälkeen palannutta iltamäkeä. Koli koittaa nostaa profiiliaan lisäämällä palveluita ja aukioloaikoja, rinteiden laajennukselle kun ei ole tilaa. Iltamäkeen liittyy vahvasti myös afterski-kulttuurin herättäminen ja hotellille onkin avattu uusi lodge tyyppinen baari, jossa voisi kuvitella jengin tanssivan pöydillä monot jalassa yömyöhään.

Ainakaan eilen illalla ei moista ollut nähtävissä. Rinteissä oli pari ihmistä meidän lisäksi, samoin kuin baarissa. Tämähän toisaalta sopii meille paikallisille. Duunin jälkeen ehtii vielä mäkeen neljäksi tunniksi ja rinteet ovat tyhjillää. Sai kerrankin luukuttaa sydämensä kyllyydestä myös rinteessä. Yleensä niitä omia linjoja haetaan rinteiden ulkopuolelta, mutta nyt sai rinteessäkin itsestään paljon enemmän irti, kun ei tarvinnut varoa joka kummun takaa esiin hyppäävää maitokanisteria tai x-asennossa laskevaa äitiä.

Iltamyöhäinen loi myös mukavan kontrastin päivällä laskemiseen ja voisin sanoa, että tunnelma oli jopa aavemainen.


Meidän lisäksi parkkiksella oli vain henkilökunnan autoja.


Laskeskelin, että olen jo tässä vaiheessa saanut kausikortista rahat takaisin, sillä perusteella, että olisin ostanut joka kerta päivälipun. 1/5 kauden päivistä vasta laskettu, joten kannatti ostaa kausari.

Hauskaa viikonloppua. Menkää mäkeen.

Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti