perjantai 24. toukokuuta 2013

Joensuu 15h

Tulipa käytyä Joensuussa. Lähes nopein keikka, jonka olen paikalle tehnyt. Nopein kesti kaksi tuntia, tyylillä paku pihaan, kamat kyytiin ja takaisin. Tällä kertaa piti matkustaa junalla, ja tänään tentin ollessa jo kahdeksalta aamulla, piti paikalle tulla jo eilen. Toisin sanoen, junalla Joensuuhun, nukkumaan, tentti ja lounas. Nyt taas junassa ja vielä lähes kuusi tuntia istumista. Yhteensä reissulle siis kertyy aikaa 29 tuntia. 14h junassa ja 15 kohteessa.

Paluumatkalle kylläkin ostin ykkösluokan lipun. On käsittämätöntä, että opiskelijalle tavallisen lipun ja ykkösluokan lipun hintaero 7h matkalla on 12€. En kylläkään valita, aika hieno homma minun kannaltani. Ja kahvi on muuten ilmaista. Kuppi tunnissa niin hintaero on jo maksettu, periaatteessa ainakin.

Joensuusta olivat jo opiskelukaverit paenneet etelään ja kaupunki vaikutti muutenkin erittäin hiljaiselta. En ole koskaan ollut paikanpäällä näin myöhään keväällä ja kesälläkin käyn kaupungissa vain Ilosaarirockin aikaan ja tuolloin kaupunki on täynnä elämää. En edes osaa kuvitella millainen olisi kesä pienkaupungissa. Itseasissa, kun aloin tarkemmin miettimään niin varmasti aika rentouttavaa ja leppoisaa. Ehkä joskus kokeilen.


Kauppatieteiden laitos

Kahvia ei tyhjästä asunnostani löytynyt, joten torikahvit olivat paikallaan

 Vielä eivät puut olleet täysissä lehdissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti