maanantai 19. elokuuta 2013

Tour Classic - Pike Cape Open by Didier Scott

Jos joku tulee joskus vetämään hihasta ja ehdottaa viikonloppurundia Kerigolffissa, sano suoraa EI! Itse en tätä tiennyt ennen kuin kävin kokeilemassa viikonloppuna kentän pariinkin otteeseen kaverikisojen merkeissä. Olin kyllä kuullut lausahduksia kuten: "Tällä ole mitään tekemistä golfin kanssa!" tai "Parasta siellä on parkkipaikka, sieltä pääsee pois!" En kuitenkaan uskonut tälläisiä ja lähdin täynnä intoa voittamaan kisoja. Ei tullut voittoa.

Viikonloppu muuten oli äärimmäisen hauska. Kymmenen äijää mökillä (oikeasti kyllä huvila) Saimaan rannalla. Puitteet ja seura oli kohdallaan. Ei voinut sen puoleen valittaa. Kiitos Didierille järjestelyistä.

Ja tästä taisteltiin

Kerigolfin uusi ja uljas klubitalo, joka on valitettavasti jäänyt täysin keskeneräiseksi, ilmeisesti rahaongelmien takia.


Kenttä oli kyllä kaunis ja hienossa maastossa. Suosittelen sitä erityisesti vaelluksesta kiinnostuneille ja muille ulkoilmaihmisille. En golfareille.

Onnea Sergio Gardio


Täytyy kyllä sanoa, vaikka katkeralta varmaan kuulostaakin, että kyllä kentässä on jotain pielessä, jos kisat voittaa se, joka ei koske viikonlopun aikana kuin kerran juriin ja silloinkin sen takia, että saadaan kuva otettua driverin kanssa. En ole sitä kuvaa julkaisemassa.

Haluan myös päättää tämän postauksen hyvän ystäväni ja facebook frendini Lexin sanoilla: "Mä en tuu tänne vittu enää ikinä pelaamaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti