sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Korkkaus

Lauantaina se nyt sitten tapahtui, Kolin kuuluisa tuolihissi pyörähti käyntiin kello kymmenen. Joensuun kovimman laskijat olivatkin paikalla jo hyvissä ajoin ja isoksi yllätykseksi, niin oli moni muukin. Rinneravintola oli lähes täynnä jo ennen avausta ja mikseipä olisi, melko pitkään tuota avausta kaikki ovat odottaneet. Toisaalta seuraavillekin viikonlopuille riittää odottamista, kun lisää rinteitä aukeaa ripotellen. Ja tietenkin olisihan se kivaa päästä jo sitä puuteria tuikkaamaan, mutta sitä varmasti saa odotella tammikuun lopulle asti.


Pakkohan se oli juoda heti vähän Tazzaa. Jotkut asiat ei vain muutu.
Lumitykit laulavat alkutalvesta 24/7

Aurinkokin näyttäytyi, mutta valitettavasti väärällä puolella Kolia.


Meillä on tänä talvena myös käytössä pari kappaletta GoPro-kameroita ja niillähän oli pakko alottaa leikkiminen heti alkuunsa. En tiedä onko siinä mitään järkeä näillä leveysasteilla, mutta hauskaahan se on ja voipahan sitten ihastella omaa tekemistä vielä kotona. Otin muutaman screencapin näytille.

Jaksan varmaan tulevaisuudessa päivitellä tätä blogiakin paremmalla innolla kun on jotain tekemistä ja kuvattavaa. Eli näitä laskujuttuja tulee varmasti aika paljon.

-Kajtsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti